Contact

Scrollen

Neem contact met ons op

  Contactgegevens

  Paviljoen Nijstad
  Koedijk 8
  7908TA Hoogeveen

  Wanneer zijn wij geopend

  Maandag
  10:00 – 22:00
  Dinsdag
  10:00 – 22:00
  Woensdag
  10:00 – 22:00
  Donderdag
  10:00 – 22:00
  Vrijdag
  10:00 – 00:00
  Zaterdag
  10:00 – 00:00
  Zondag
  10:00 – 22:00

  Strand en Paviljoen Nijstad hanteren de uniforme voorwaarden Horeca KHN, klik hier voor de voorwaarden

  Routebeschrijving

  Vanuit Emmen ga je de A37 op, vervolgens neem je de A28 en verlaat je de snelweg bij afrit 25-Zuidwolde. Neem de afrit naar rechts en vervolgens neem je de eerste weg naar rechts, dit is de Koedijk en vindt je Strand Nijstad aan de linkerzijde.

  Vanuit Assen neem je de A28 richting Hoogeveen, vervolgens neem je Afrit 25-Zuidwolde. Na de afrit sla je rechts af en daarna ga je de eerste weg rechts, de Koedijk, op. Vervolgens vindt je Strand Nijstad aan de linkerzijde.

  Vanuit de richting Zuidwolde neem je de Hoogeveenseweg, vervolgens ga je bij Ten Arlo linksaf de Spiekampenweg op. Rij vervolgens naar de kruising bij de Leeuwenveenseweg en neem daar de afslag rechts. Rij de Koedijk op en Strand Nijstad bevindt zich aan de linkerzijde.

  Vanuit Ruinen/Echten neem je de Oosterstraat, de Echtenseweg en Ruinerweg. Op de driesprong in Echten ga je de Zuidwolderweg op richting Hoogeveen. Op het viaduct sla je rechtsaf de Echtenseweg op. Daarna neemt u de 2e afslag aan de linkerzijde de Koedijk op en bereik je Strand Nijstad aan de linkerzijde.

  Honden

  Vanaf 1 juni t/m 1 oktober zijn honden (uitgezonderd hulphonden) niet toegestaan op het strand i.v.m. zwemmers en strandgasten. Buiten deze periode om is het toegestaan om met aangelijnde honden ons terrein te betreden. Bij ons paviljoen worden aangelijnde honden op het terras toegestaan. In het paviljoen worden alleen hulphonden toegestaan.